Bedrijfslid VE-Systems

Binnen onze vereniging hebben we een grote groep bedrijfsleden. Op deze pagina vind je ze allemaal terug. Ook bedrijfsleden zijn heel belangrijk voor SVN, want door kennis te delen met elkaar zorgen we samen voor diverse innovaties binnen ons vakgebied. In deze rubriek komt een bedrijfslid aan het woord. Dit keer is dat VE-Systems.

Korte introductie van jullie bedrijf. Wie zijn jullie?

VE-Systems is een dynamische handelsonderneming opgericht in 1925 die zich de laatste decennia met name heeft gespecialiseerd in de facilitaire en logistieke oplossingen in de gezondheidszorg en aanverwante industrieën. Specifiek voor de CSA levert VE-Systems een breed scala aan producten zoals in hoogte verstelbare, op maat gemaakte RVS-werktafels, (ISO-)stellingen en kasten, gesloten RVS-kastwagens, RVS-uitgiftewagens, RVS-instrumententafels, afvalinzamelaars en allerlei accessoires zoals RVS-sterilisatiemanden.

Sinds wanneer zijn jullie bedrijfslid van SVN en waarom?

Wij zijn al sinds 2014 bedrijfslid van SVN. We zijn lid geworden omdat we graag betrokken bij en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de CSA-omgeving. Omdat we als VE-Systems graag een kennispartner willen zijn van onze opdrachtgevers, geloven we dat we altijd moet blijven leren om een goed advies te kunnen geven.

Wat is de toegevoegde waarde van de door jullie geleverde producten en/of diensten en wat maakt dit zo uniek?

Wij onderscheiden ons door een breed en compleet assortiment kwaliteitsproducten van diverse internationale toonaangevende fabrikanten. Daarbij is er een brede aanvulling van eigen producten en productontwikkelingen waarbij klantgericht maatwerk een belangrijke rol inneemt. Opdrachtgevers kiezen vaak voor VE-Systems door onze inhoudelijke technische kennis en ervaring gekoppeld met een eerlijk advies waarbij we klantspecifieke wensen omzetten in een complete oplossing.

Hoe kijken jullie als bedrijfslid naar de toekomst voor wat betreft innovaties, ontwikkelingen of andere belangrijke zaken?

Als partner van verschillende CSA’s is innovatie voor ons altijd een belangrijk onderwerp. Innovatie is op dit moment onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid. VE-Systems kan meedenken in het verduurzamen van processen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het proces rondom afvalscheiding. Op productniveau werken wij, samen met onze leveranciers, aan groenere producten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze duurzame verpakkingen en gerecyclede naaldencontainers. Op deze manier dragen we bij aan een kleinere CO2 footprint van zowel de markt als ons bedrijf.

VE-Systems
Ohmstraat 8
3861 NB Nijkerk

Website: www.ve-systems.nl
E-mail: info@ve-systems.nl
Contactpersoon: Ton Scheer

VE Systems

Meer informatie

Wil je ook graag bedrijfslid worden en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met Patrick Molendijk via patrickmolendijk@sterilisatievereniging.nl.

Patrick Molendijk