Video’s

Kennis delen is een belangrijk onderdeel van SVN. Op deze pagina worden diverse thema’s belicht uit ons vakgebied. Deel deze video’s met je collega’s, zodat we deze kennis zoveel mogelijk kunnen doorgeven aan elkaar.

Wat doe je na een prikaccident?

Als Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen kun je tijdens je werk te maken krijgen met een prikaccident. Hoe ga je daar op de juiste manier mee om? Speciaal hiervoor heeft SVN deze veiligheidsvideo gemaakt.

Veilig opereren

Een kijkje achter de schermen bij de sterilisatieafdeling van een ziekenhuis. Er komt heel wat bij kijken voordat medisch instrumentarium weer helemaal klaar is om te gebruiken voor een volgende operatie. Wij nemen je mee in dit interessante ‘ongoing process’.

Wat doe je na chemische spil?

Op de Centrale Scopenreiniging en Desinfectieafdeling (CSD) heb je dagelijks te maken met chemische gevaarlijke stoffen. Natuurlijk worden er zoveel mogelijk maatregelen genomen om het werk veilig te maken. Toch kan het gebeuren dat er chemische spil is. Wat is dit en wat moet je doen als jou dit overkomt? Speciaal hiervoor heeft SVN deze veiligheidsvideo gemaakt.

Een dag uit het leven van een MSMH

Wat zouden we doen op de CSA of CSD zonder deze belangrijke collega’s? Hoe ziet een dag van een MSMH eruit? We nemen je graag mee in een dag uit het leven van een MSMH! Wist je dat 28 september MSMH-dag is? Wij zetten onze collega’s dan graag extra in het zonnetje. Hoe is deze dag ontstaan? Lees meer hierover via de link!