Video’s

Kennis delen is een belangrijk onderdeel van SVN. Op deze pagina worden diverse thema’s belicht uit ons vakgebied. Deel deze video’s met je collega’s, zodat we deze kennis zoveel mogelijk kunnen doorgeven aan elkaar.

Wat doe je na chemische spil?

Op de Centrale Scopenreiniging en Desinfectieafdeling (CSD) heb je dagelijks te maken met chemische gevaarlijke stoffen. Natuurlijk worden er zoveel mogelijk maatregelen genomen om het werk veilig te maken. Toch kan het gebeuren dat er chemische spil is. Wat is dit en wat moet je doen als jou dit overkomt? Speciaal hiervoor heeft SVN deze veiligheidsvideo gemaakt.

Aftermovie SVN congres 2023

Kijk terug op ons fantastische SVN congres dat georganiseerd werd in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Kom nog even in de sfeer van ons evenement en kijk of jij of jouw collega’s in the spotlight staan.

SVN Speeddates

Hoe gaat het eraan toe op jouw CSA? Diverse belangrijke vragen uit het werkveld worden besproken tijdens de SVN Speeddates. Wat kan er bijvoorbeeld beter? En waar ben jij trots op?

Welkom bij de SVN fashion show

De kledingvoorschriften van de CSA zijn heel belangrijk. Met deze unieke catwalk laten wij zien hoe de kleding van de CSA gedragen wordt in de vuile ruimte en de schone ruimte. Voor de schone ruimte zijn de kledingvoorschriften namelijk net anders!

Help, hoe word ik MSMH?

De route om Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH) te worden is net anders dan de meeste opleidingen. Deze video neemt je mee in het proces hoe je MSMH kunt worden. Bekijk de video en deel deze met jouw achterban. En laat die vriend of vriendin die op zoek is naar een nieuwe uitdaging weten hoe interessant het vak van MSMH is. Wij verwelkomen graag meer nieuwe collega’s die MSMH willen worden!

Een dag uit het leven van een MSMH

Wat zouden we doen op de CSA of CSD zonder deze belangrijke collega’s? Hoe ziet een dag van een MSMH eruit? We nemen je graag mee in een dag uit het leven van een MSMH! Wist je dat 28 september MSMH-dag is? Wij zetten onze collega’s dan graag extra in het zonnetje. Hoe is deze dag ontstaan? Lees meer hierover via de link!

Wat doe je na een prikaccident?

Als Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen kun je tijdens je werk te maken krijgen met een prikaccident. Hoe ga je daar op de juiste manier mee om? Speciaal hiervoor heeft SVN deze veiligheidsvideo gemaakt.

Veilig opereren

Een kijkje achter de schermen bij de sterilisatieafdeling van een ziekenhuis. Er komt heel wat bij kijken voordat medisch instrumentarium weer helemaal klaar is om te gebruiken voor een volgende operatie. Wij nemen je mee in dit interessante ‘ongoing process’.