Bedrijfslid NIDSA

Binnen onze vereniging hebben we een grote groep bedrijfsleden. Op deze pagina vind je ze allemaal terug. Ook bedrijfsleden zijn heel belangrijk voor SVN, want door kennis te delen met elkaar zorgen we samen voor diverse innovaties binnen ons vakgebied. In deze rubriek komt een bedrijfslid aan het woord. Dit keer is dat NIDSA EU bv.

Korte introductie van jullie bedrijf. Wie zijn jullie?

NIDSA is de merknaam waaronder wij voorreinigingsoplossingen voor medische hulpmiddelen op de markt brengen. Dat is onze kernactiviteit. Wij zijn dus fabrikant van voorreinigingstoestellen voor medische hulpmiddelen.

Sinds wanneer zijn jullie bedrijfslid van SVN en waarom?

Sinds een jaar of zes zijn wij bedrijfslid. Waarom? Simpel: omdat we het belangrijk vinden dat er uitwisseling van kennis en kunde is tussen jullie, als gebruiker, en wij als fabrikant van voorreinigingstoestellen. We hebben een gezamenlijk belang: proceskwaliteit.

Wat is de toegevoegde waarde van de door jullie geleverde producten en/of diensten en wat maakt dit zo uniek?

Wij doen onze kennis van het proces op omdat we persoonlijk op jullie werkvloer aan het werk zijn, tijdens onderhoud en service. Hier luisteren we naar jullie ervaringen, zien zelf wat jullie bedoelen en nemen dit mee naar ons bedrijf. Het resultaat is een continue ontwikkelingsproces van onze toestellen. Dat lukt alleen in een platte organisatie en die hebben wij! Een gespecialiseerd bedrijf met een focus: voorreiniging. Niets meer, niets minder.

Hoe kijken jullie als bedrijfslid naar de toekomst voor wat betreft innovaties, ontwikkelingen of andere belangrijke zaken?

Daar is heel veel over te zeggen. In onze optiek is de voorreiniging een niet uitontwikkeld proces. Waar op basis van aannames, processen op gebaseerd zijn. Echter durven wij te stellen dat hier wel wat heilige huisjes zouden moeten sneuvelen. Er is veel te weinig kennis van het voorreinigingsproces bij de gebruikers en met name over het ultrasoneren. Betere kennisoverdracht is noodzakelijk waarbij de technische aspecten van de processen beter uitgelicht zouden moeten worden. Pas dan kunnen de resultaten verbeteren.

NIDSA EU bv
Nieuwstraat 38
3273 AR Westmaas

Website: www.nidsa.eu
E-mail: info@nidsa.eu
Contactpersoon: Alfred W. van der Giesen

Nidsa

Meer informatie

Wil je ook graag bedrijfslid worden en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met Patrick Molendijk via patrickmolendijk@sterilisatievereniging.nl.

Patrick Molendijk