Magische afsluiting SVN congres door Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Op het SVN congres neemt hij jou mee in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…

Neuromagic

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. Want hoe makkelijk ben jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe eenvoudig jouw eigen hersenen en zintuigen te misleiden zijn én wat je daar als individu of organisatie van kunt leren.

‘MIDS MAAKT GOOCHELEN WEER SEXY’

VOLKSKRANT

Victor Mids neuromagic

Mis dit niet en meld je aan voor het SVN congres

Het thema dit jaar is: OP HET JUISTE SPOOR. Het congres gaat over de wisselwerking tussen kennis en medewerker. Het belooft een uitdagende dag te worden. Vanaf 1 september kun je je aanmelden voor het SVN congres op 25 november via deze speciale pagina. Noteer de datum alvast in je agenda en meld je aan!

OVER VICTOR MIDS

‘IK MIS GEEN AFLEVERING’ | JOOP VAN DEN ENDE

‘DE TV-VERRASSING VAN HET SEIZOEN’ | NRC HANDELSBLAD

‘GEWELDIG OM LIVE MEE TE MAKEN’ | KONING WILLEM-ALEXANDER

‘MIDS MAAKT GOOCHELEN WEER SEXY’ | VOLKSKRANT

‘DIT MOET JE ZIEN…VICTOR IS EEN FENOMEEN’ | ALBERT VERLINDE

‘EEN GROOT MAN’ | MARK RUTTE