Podcast

Desinfectiecast

Martijn Gerritsen, MSMH-instructeur Deltion College: “Het idee van een podcast is mij vanuit het Deltion College ter ore gekomen. Deltion houdt zich graag bezig met de innovatie van onderwijsmethoden. Het idee van een podcast sprak mij erg aan. Ik weet nog hoe ik in mijn studententijd op zoek was naar extra kennis en ik mijn heil vond bij de Amerikaanse CSA podcasts van Beyond Clean. Dat heeft mij ook erg geïnspireerd dit op poten te zetten.

We proberen een beetje in de stijl te zitten van het programma College Tour, waarbij je een brede groep mensen aan kunt spreken. We hebben dit format met de studenten besproken. De studenten zijn hier ook een drijvende kracht in. Ik hoop ook erg dat ik over enkele afleveringen niet meer hoef te hosten of in ieder geval een co-host heb in hen.

We willen tien afleveringen maken per jaar (iedere tweede dinsdag van de maand). We hebben inmiddels al enkele leuke sprekers uitgenodigd, maar er zijn er zeker nog die op ons wensenlijstje staan!”

De podcast is te luisteren via spotify https://open.spotify.com/show/2qJ3hDFwmdEJ6cwRjcMWJB?si=c46972b6fbce460a