WFHSS 2021

WFHSS congres in Genève

Beste collega’s,

Na het uiterst succesvolle WFHSS congres in 2019, georganiseerd door SVN en VDSMH, kon vorig jaar het WFHSS congres niet doorgaan vanwege de heersende pandemie.

Dit jaar gaan wij er hoopvol vanuit dat het wel weer kan en mag omdat het dan veilig genoeg is voor iedereen. Wij gaan er daarom vanuit dat wij van 17 tot en met 20 november 2021 in Genève weer een prachtig congres kunnen gaan neerzetten.

Ik heb de plannen al stiekem mogen inzien en het beloofd weer veel goeds. Onze Zwitserse collega’s gaan in ieder geval hun uiterste best doen om in de buurt van 2019 te komen.

HOME | WFHSS2021 (wfhss-congress.com)

De website is sinds vrijdag 5 maart 2021 in de lucht. Dit geeft jullie de mogelijkheid om al vast een eerste indruk te krijgen EN natuurlijk ook om een abstract in te dienen. Dit kan om een presentatie te geven op het podium of om een poster te presenteren.

Alle abstracts worden beoordeeld door de Scientific Committee. Uiteindelijk wordt aan de hand van het advies van dit comité het programma vastgesteld. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik hier zitting in mag nemen en dus verheug ik me nu al om alle door jullie ingediende abstracts te mogen gaan lezen! De data waarvoor je welk type abstract in moet dienen kun je ook op deze website vinden.

Zoals al gezegd: ik heb al een kijkje achter de schermen mogen nemen. Genève is niet ver van Nederland vandaag, de voertaal is Engels en ik hoop dan ook veel van jullie daar live te mogen gaan ontmoeten!

Groet,

Harry Oussoren
DSMH Amsterdam UMC, locatie AMC
Functionaris internationale betrekkingen namens de VDSMH en SVN
Vice-President WFHSS