Wereldcongres WFHSS 2019

2325
WFHSS-2019

De voorbereidingen voor het congres (van 30 oktober t/m 2 november 2019) in Den Haag zijn al in volle gang. Het Local Organization Committee (LOC) bestaat uit Jeroen de Geus (UMC Utrecht), Patrick Molendijk (Maasstad Ziekenhuis), Carol te Beest (Maasstad Ziekenhuis), Kees van der Meulen (Bravis Ziekenhuis), Jetty Baars (Ziekenhuis Gelderse Vallei) en Mark Meertens (Radboudumc). Deze combinatie van drie DSMH’s en drie managers CSA vertegenwoordigen de VDSMH en SVN. Zij werken nauw samen met Monique den Brabander van Congress by Design, het professionele congresbureau dat ondersteunt en helpt bij de organisatie van dit grote wereldcongres.

Het congres wordt gehouden in het World Forum in Den Haag. Een prachtige congreslocatie met internationale allure waar onder andere president Obama en anderen hun opwachting hebben gemaakt. In de King Willem-Alexander zaal zullen de hoofdpresentaties plaatsvinden.

Het is uniek dat het WFHSS congres in Nederland wordt gehouden en is bedoeld voor DSMH’s, managers en MSMH medewerkers. De sprekers komen van over de hele wereld. U hoort ontwikkelingen op uw eigen vakgebied en zult ontdekken dat Nederland, en daarmee alle MSMH’s, een vooruitstrevende speler is op het sterilisatiebord. Wees dus allen welkom en vraag uw leidinggevende om zeker één dag naar Den Haag af te mogen reizen voor deze unieke gelegenheid.

Meer informatie over het WFHSS congres vindt u op: Wereldcongres WFHSS 2019.