UMC Utrecht opent innovatieve gerobotiseerde CSA

UMC UTRECHT | Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

De vernieuwde CSA is in 2020 opgeleverd met daarin state-of-the-art voorzieningen. Wil jij werken in een omgeving, die ondersteunt bij het leveren van kwalitatieve hoge zorg?

Dit ga je doen

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen ben je een belangrijke schakel binnen het OK-complex. Met al het instrumentarium wat gebruikt wordt tijdens alle voorkomende operaties ga jij aan de slag. Je doorloopt hierbij de volgende stappen:

  • Het reinigen en desinfecteren van instrumentarium.
  • Het samenstellen van instrumentensets ten behoeve van een bepaalde ingreep; denk aan algemene en plastische chirurgie, cardiochirurgie, robotchirurgie, urologie, gynaecologie, orthopedie, traumatologie, kaakchirurgie en KNO.
  • Voorbereiding voor het sterilisatieproces.
  • Tot slot zet je de sets in de juiste kar richting het betreffende operatiekamercomplex.

Verder ben je een gesprekspartner voor gebruikers van sterilisatiegoederen. Vind je het leuk om leerling medewerkers te begeleiden? Ook dat kan!

Je werk is dus zeer afwisselend en je hebt de mogelijkheid om samen te werken met operatieassistenten waar jij de instrumenten voor verwerkt. Op deze manier zie je waar jouw zinvolle werk aan bijdraagt. Je werkt binnen de OK-setting van ons spiksplinternieuwe CSA afdeling, hoe gaaf is dat!

Lees de volledige vacature en solliciteer direct!