Kennismiddag 19-9-2023

Zeer geslaagde tweede SVN visiedag

Dinsdag 19 september hebben we voor de tweede keer een visiedag (kennismiddag) georganiseerd voor leidinggevenden CSA en bedrijfsleden. Deze middag stond in het teken van kennisdelen op het gebied van scholing.

De bedrijfsleden zijn door FME op de hoogte gebracht van ontwikkelingen binnen andere branches. Bekijk de presentatie!

Leidinggevenden op de CSA hebben gediscussieerd over de resultaten van de SBB-enquête en hoe dit verder gebracht kan worden. Ook is er uitgebreid stilgestaan bij mogelijkheden voor een BOL-opleiding en het werken met certificaten die steeds afzonderlijk behaald kunnen worden om uiteindelijk toe te werken naar een volledig diploma.

Vacatures invullen via zij-instromers blijkt in veel ziekenhuizen goed te werken en ook het uitzetten van vacatures in de zomerperiode lijkt meer op te leveren dan in de winter. Na afloop is er nog lang nagepraat en zijn er weer nieuwe contacten gelegd in het netwerk.

Kortom een geslaagde middag die zijn vervolg krijgt in afspraken met SBB waarmee we in gesprek gaan om de enquêteresultaten nog eens door te nemen en te kijken hoe we dit verder kunnen brengen zodat het meer respons en goed interpreteerbare antwoorden oplevert.