Reinier de Graaf | Medewerker instrumentenbeheer

1102
CombiSter Arnold

Op enthousiaste wijze vertelt Samira helemaal in haar element te zijn bij CombiSter als medewerker Instrumentenbeheer. ”Je bent bezig met het gehele CSA-proces, met de kwaliteit en daarbovenop ook nog met de klanten zelf. Dus eigenlijk met het gehele plaatje. Wat ik verder leuk vind aan mijn baan is de afwisseling in tijden. We hebben tegenwoordig drie diensten. De ochtenddienst van 07:00 tot 15:30 uur, de tussendienst van 08:00 tot 16:30 uur en dan nog een dienst van 13:00 tot 21:30 uur. Die afwisseling vind ik persoonlijk erg fijn. Daarnaast zijn de vele contacten die ik heb in mijn werk ook erg leuk. Ik zit echt op mijn plek hier en ik hoop dat ik dit werk nog voor een hele lange tijd mag doen.” Lees hier het hele interview met Samira.

“Zorgen voor voldoende voorraad. Dat is mijn belangrijkste taak. Zo grijpt men in het ziekenhuis niet mis in het basisinstrumentarium.” legt Arnold uit, tevens medewerker Instrumentenbeheer. “En verder zorg ik ervoor dat er geen vertraging is van belangrijke netten of instrumenten. Anders moet een operatie afgezegd worden. Wanneer er een instrument kapot is ga ik kijken of we een vervangend instrument hebben. Zo niet, dan gaan we in overleg met de afdeling bestellen. En als reparatie nodig is, dan zetten wij dat uit naar de reparateur. Zij zorgen ervoor dat het instrument meestal binnen een week weer terug is, zodat we het weer kunnen inzetten. Echt trots op mijn werk ben ik als iets op tijd gelukt is waarvan niet verwacht werd dat het zou lukken. De aanvraag is dan erg ingewikkeld. Maar door mijn skills en goede samenwerking met andere belanghebbenden, lukt het dan toch om het instrument tijdig op de juiste OK te krijgen. Dan hebben we dat weer mooi voor elkaar gekregen. Geweldig vind ik dat!” Lees hier het verhaal van Arnold.

Wil jij je samen met Samira en Arnold als medewerker Instrumentenbeheer, inzetten om de hoogste kwaliteit te leveren, zodat onze klanten de beste patiëntenzorg kunnen bieden?  Solliciteer direct of neem contact met ons op bij vragen!

Lees de volledige vacature en solliciteer direct!