Oogcentrum Noordholland | Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen

466
Oogcentrum Noordholland

Wij zijn Oogcentrum Noordholland. Gevestigd in Heerhugowaard. Oogcentrum Noordholland is een kennis en expertise centrum voor oogheelkundige zorg. In het tweede halfjaar van 2020 zal Oogcentrum Noordholland verhuizen naar een nieuwe locatie in Heerhugowaard. Het Oogcentrum biedt poliklinische behandelingen van veel voorkomende aandoeningen, zoals bijvoorbeeld staar, glaucoom, diabetes mellitus en/of maculadegeneratie. Wij zijn een jonge organisatie met jonge vooruitstrevende specialisten en bieden kwalitatief hoogwaardige oogzorg op een klantvriendelijke manier. Oogcentrum Noordholland speelt een vooraanstaande rol in deze markt. Wij hebben contracten met alle verzekeraars. Ons team bestaat uit 7 oogartsen, 1 PA, 14 optometristen, orthoptisten en TOA’s, 19 medisch secretaresses, 1 CSA medewerker en 7 collega’s die ondersteunen op het gebied van kwaliteit, HRM, administratie etc..

Oogcentrum Noordholland beschikt op dit moment over één eigen centrale sterilisatie afdeling, dat onderdeel is van het Operatiecomplex. Op onze nieuwe locatie beschikken wij over twee Operatiekamers , twee behandelkamers en een centrale Sterilisatie afdeling met de nieuwste apparatuur.

Wij zijn opzoek naar een gediplomeerde Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen. Je beschikt over kennis op niveau van de mbo-3 opleiding medewerker steriele medische hulpmiddelen aangevuld met ervaringskennis ten aanzien van het coördineren en organiseren van werkzaamheden. Je bent zelfstandig, nauwkeurig, oplettend,  hygiënisch werken en betrouwbaar. Daarnaast heb je een korte inwerkperiode nodig om zelfstandig een CSA afdeling te kunnen draaien. Uiteraard ben je naast klantgericht ook communicatief vaardig, flexibel inzetbaar gedurende de hele week en sta je open voor veranderingen.

Je werkzaamheden bestaat uit 2 hoofdtaken. De medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen zorgt voor gereinigd, gedesinfecteerd en steriel materiaal dat gebruikt wordt bij de operaties binnen het Oogcentrum. Daarnaast draagt de medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen zorg voor passende opslag van medische hulpmiddelen en andere goederen, met alle administratieve taken die daar bij horen, en het doelmatig functioneren van sterilisatieapparatuur. Hoewel de functie een eenmansfunctie is, zullen bij afwezigheid de werkzaamheden worden waargenomen door collega’s. De medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen is verantwoordelijk voor de juiste overdracht. Je verwerkt de inkomende en uitgaande goederen en ben je verantwoordelijk voor het in het oog houden van de kwaliteit van deze goederen. Ook signaleer je en anticipeer je op gebeurtenissen in relatie tot patiëntveiligheid en registreer je deze. Uiteraard onderneem je actie waar nodig of mogelijk is.

Wij zijn een platte organisatie. Wij geloven in aandacht voor patiënten én medewerkers. Wij werken in een cultuur waar veiligheid, openheid en een persoonlijke benadering belangrijke waarden zijn.

Deze rol is ingeschaald in schaal 35 van de ZKN CAO. De functie is voor 4 dagen (van 9 ½ uur) per week. Spreekt bovenstaande rol en onze waarden je aan, stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Priscilla Stienstra, HRM Manager via P.stienstra@oogcentrumnoordholland.nl.