Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

618
Tergooi vacature leerling

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.

Voor de Centrale Sterilisatie Afdeling is Tergooi op zoek naar een

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Aantal uur: 36

De functie
Je verricht alle handelingen rondom het instrumentarium ten behoeve van het operatiecomplex, poliklinieken en kliniek. Hieronder valt reiniging, thermische desinfectie, assemblage, pakketteren, steriliseren, steriele uitgifte en logistiek. Het reinigen en desinfecteren van flexibele endoscopen is ook onderdeel van dit pakket.

De afdeling
Het operatiecomplex van Tergooi is een behandelcentrum voor klinische, shortstay- en dagbehandelingspatiënten. De CSA heeft als doelstelling het leveren van schoon, steriel en goed functionerend instrumentarium en het afleveren van juist samengestelde instrumenten trays ten behoeve van onze afnemers, waardoor mede een goede patiëntenzorg gewaarborgd wordt. Op de CSA werkt men in twee wisselende vroege en late diensten. In de toekomst dient er rekening gehouden te worden met een avonddienst tot circa 22.30 uur. Je zal ook ingezet worden om bereikbaarheidsdiensten te draaien in het weekend en feestdagen.

  • Het profiel
    Je bent in het bezit van een diploma MSMH
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je hebt gevoel voor ordelijkheid, systematiek en hygiëne
  • Je bent betrouwbaar, flexibel, stressbestendig en je weet om te gaan met hectiek en tijdsdruk. Bijzondere eisen worden gesteld aan opmerkzaamheid
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enige ervaring met de werkzaamheden op een CSA en op de Endoscopie afdeling strekt tot aanbeveling 

Het aanbod
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 35 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 2.665,- bij een full time (36 uur) dienstverband.
Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad “Arbeidsvoorwaarden”

De procedure en overige informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Eussen, afdelingsmanager CSA, T 06 29 19 23 66.

Solliciteren kan via www.werkenbijtergooi.nl

Voor deze vacature wordt direct zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.