Clinium | Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

4044
Clinium

Medewerker steriele medische hulpmiddelen
Amsterdam, 24-40 uur in ploegendienst (ochtend-, avond-, nacht- en weekenddiensten)
Salaris FWG schaal 40 (cao ziekenhuizen)

Clinium
Clinium is marktleider op het gebied van sterilisatie en logistiek van medische hulpmiddelen. Onze specialisten reinigen, controleren en steriliseren medisch instrumentarium voor ziekenhuizen en klinieken in heel Nederland. Wij hebben een grote verscheidenheid aan klanten, waardoor het sterilisatieproces bij Clinium volcontinu doorgang vindt. Clinium staat voor excellente dienstverlening. Wij ontzorgen onze klanten dag in, dag uit, zodat uiteindelijk de patiënt, op het juiste moment, zonder problemen geholpen kan worden.

Waarom werken bij Clinium?
Excellente dienstverlening kunnen wij alleen waarmaken met excellente medewerkers. Bij Clinium werk je in een informele, maar professionele sfeer in een team van gemotiveerde en gepassioneerde collega’s. Naast dat we ons werk met de volle aandacht doen, doen we dit ook met veel plezier. En we groeien! Dat biedt perspectieven voor onze mensen, van leerling tot vakspecialist. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en wij creëren samen met jou de omstandigheden waarin jij je job zo goed en prettig mogelijk kunt doen.

Locatie Amsterdam is naast een sterilisatie- en distributiecentrum ook het hoofdkantoor. Recent zijn wij verhuisd naar een nieuw pand voorzien van de meest moderne uitrusting.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor de reiniging, desinfectie, sterilisatie en samenstelling van een breed assortiment medisch instrumentarium. Je werkt afwisselend bij het reinigen, opdekken en uitgeven. De werkzaamheden zijn volgens een vast rooster op verschillende tijden van de weekdag (dag-, avond- en nachtdienst) en in de weekenden.

Waar ben jij goed in?
Je bent van nature zorgvuldig, oplettend en gestructureerd. Je hebt de opleiding tot Medewerker steriele medische hulpmiddelen succesvol afgerond. Je werkzaamheden verricht je zelfstandig en op een verantwoordelijke manier. In drukke periodes behoud je het overzicht en stel je de juiste prioriteiten. Je vindt het prettig volgens vaste procedures en protocollen te werken en je hebt gevoel voor hygiëne. Je stelt je flexibel op en je beheerst de Nederlandse taal goed. Daarnaast ben je behendig met het gebruik van een track & trace systeem.

Informatie en sollicitatie
Ben je geboeid? Laat het ons weten! Je kunt je sollicitatie sturen naar Thomas Donia (Manager Operations) via: werken@clinium.nl. Ook voor meer informatie kun je hem mailen of bellen op: 020-6656313. Kijk voor meer informatie op www.clinium.nl.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.