Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH)

729
MC Slotervaart vacature MSMH

MC Slotervaart is een klantgerichte organisatie die de belangen van haar patiënten voorop zet. Met de ervaren professionals van MC Slotervaart is de patiënt verzekerd van snelle diagnostiek en een goede behandeling. Wat we doen, doen we goed en snel.

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH)

Aanstelling voor in eerste instantie één jaar

Aantal uren, standplaats

24 tot 36 uur te Amsterdam.

Afdeling en functie

De CSA is een zelfstandige afdeling. Je basistaken zijn het verzamelen, reinigen, verpakken en weer distribueren van het instrumentarium en andere medische hulpmiddelen. Daarnaast reinig je de flexibele endoscopen van de afdelingen endoscopie, urologie en KNO en desinfecteer je in een zojuist gereedgekomen scopenwasstraat. Je weet te werken volgens de protocollen en je controleert de verschillende processen volgens de richtlijnen. Ook verricht je administratieve taken.

Selectiecriteria

Je bent in het bezit van een diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (bij voorkeur MBO-3 niveau). Je werkt nauwkeurig aan de hand van protocollen en bent bestand tegen een variabele hoge werkdruk in wisselende situaties. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Je hebt geen probleem met het veelvuldig staan, tillen en vervoeren van (zware) goederen, waaronder instrumentensets.

Salaris

Inschaling vindt plaats volgende de CAO-Ziekenhuizen, FWG 35. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Werktijden zijn op doordeweekse dagen van 7.30 tot 20.00 uur, in het weekend is er volgens roulatiesysteem een bereikbaarheidsdienst.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. Tom Pereboom, hoofd CSA, MC Slotervaart en MC Groep, per e-mail: t.pereboom@mcgroep.com

Solliciteren

Via e-mail, inclusief motivatiebrief en CV, naar vacature@slz.nl onder vermelding van nummer 18A038.

Sluiting respons

15 september 2018