Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen 36 uur per week

287
Ikazia Ziekenhuis

Ben jij een professional?

Dan is ons aanbod afwisselend werk op de CSA en een nieuwe CSRD afdeling.

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

36 uur per week

Ten behoeve van de Centrale Sterilisatie Afdeling en Centrale Scopen Reiniging en Desinfectie.

Je verricht gevarieerde werkzaamheden op het gebied van reinigen, desinfecteren, samenstellen en steriliseren van medische hulpmiddelen. Je controleert op compleetheid en functionaliteit van het instrumentarium en verpakt de sets. Vervolgens worden de sets gesteriliseerd voor OK en poliklinieken.

Als medewerker SMH zorg je ervoor dat de medische hulpmiddelen steriel en veilig kunnen worden gebruikt. Tevens zal je worden ingedeeld voor werkzaamheden op de Centrale Scopen Reiniging en Desinfectie afdeling.

Ben je in het bezit van het diploma Sterilisatieassistent of medewerker SMH en heb je minimaal één jaar ervaring? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is, volgens FWG 3.0, ingedeeld in functiegroep 40.

Meer weten?

Bel met Reshma Nirandjan, teamleider CSA/CSRD, telefoon 010 – 297 5790.

Sollicitaties, voorzien van je motivatiebrief en CV, kun je vóór 18 augustus 2018 insturen via www.werkenbijikazia.nl, onder vermelding van vacaturenaam en –nummer.

Deze vacature is zowel in- als extern geplaatst. Conform het werving- en selectiebeleid van het Ikazia Ziekenhuis, hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang.

Verwerking van jouw persoonsgegevens vindt plaats conform de privacyregels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie: lees de privacyverklaring voor sollicitanten.

In het kader van de wettelijke vergewisplicht maken een Verklaring Omtrent het Gedrag en het checken van referenties onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Tevens wordt, indien van toepassing, navraag gedaan bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd en het BIG-register geraadpleegd.

Vacaturenummer 136/2018, 28 juli 2018 

In het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam hebben we warme aandacht voor onze patiënten en voor elkaar. Het protestants-christelijke karakter van ons ziekenhuis is mede bepalend voor onze opvatting over patiëntenzorg: werken met hart en handen. Persoonlijke aandacht staat centraal. In de patiëntenzorg, maar ook in andere diensten. Met elkaar werken we aan kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij zijn een middelgroot ziekenhuis met vrijwel alle medisch specialismen in huis. Ook is Ikazia een opleidingsziekenhuis voor de specialismen Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten, Algemene Heelkunde, Gynaecologie, Anesthesiologie en Klinische Psychologie.