Medewerker steriele medische hulpmiddelen (32-36 uur)

116
Amsterdam UMC

Operatiekamers

 Ben jij die harde werker met oog voor details? 

Wat ga je doen

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen maak je gebruikt instrumentarium geschikt voor hergebruik voor oa. de operatiekamers maar ook voor de verpleegafdelingen, poliklinieken en externe klanten waarbij je kunt denken aan Amstelland.

De instrumenten worden in voor jou bekende processen verwerkt volgens vastgestelde protocollen en geregistreerd via een digitaal instrumentenbeheerssysteem. Verder draag je zorg voor de  reiniging en desinfectie van flexibele scopen, bevoorrading van steriele medische hulpmiddelen van afdelingen, poliklinieken binnen VUmc en onze externe klanten. 

Wat we van je verwachten

– Je bent in het bezit van het diploma MSMH (ROC) niveau 3 óf je bent in bezit van LOI diploma MSMH met een aantoonbare werkervaring van minimaal 5-6 jaar;
– Je wilt onderdeel zijn van, meedenken in en werken aan een afdeling in ontwikkeling en je ziet verbetering als grote uitdaging;
– Je hebt een dienstverlenend karakter;
– Je bent bereid in wisseldiensten te werken;
– Je bent communicatief vaardig, flexibel, hebt een serieuze werkhouding en wilt  je graag verder ontwikkelen;
– Je vind het belangrijk kwalitatief goed werk af te leveren.

Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan lezen we graag terug in je motivatie waaruit blijkt dat je bent enthousiast over het vak! 

Waar ga je werken

De centrale sterilistatie afdeling, afgekort CSA, is van groot belang voor het ziekenhuis. De CSA van het VUmc is een groeiende en sterk ontwikkelende afdeling waarin veel waarde wordt gehecht aan een zelfstandige werkwijze en professionele en klantgerichte werkhouding en goede communicatieve vaardigheden.

Een enthousiast team van ongeveer 35 collega’s zorgt dagelijks voor de verwerking van instrumentarium en flexibele scopenbevoorrading.

Werken op de CSA is werken in een innovatieve omgeving waar we graag vernieuwen, verbeteren en uitbreiden. We ontwikkelen nieuwe automatisering op basis van RFID én we zijn bezig met uitbreiden van de dienstverlening naar onze klanten. Ben je op zoek naar een uitdagende baan met mogelijheden en waar je net dat stapje extra zet en het beste uit jezelf haalt? Dan ben je zeker op je plek bij de CSA van VUmc! 

Wat we je bieden

Salarisschaal  5: 1931 tot 2756 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

– Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen?  Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).
– Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. VUmc draagt 2/3e deel van deze premie bij.
– Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.
– Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
– In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Als je in roosterdienst werkt en je dienst begint na 12.00 uur of in het weekend, dan kom je in aanmerking voor een roosterparkeervergunning.

Voor het gebruik van deze roosterparkeervergunning zoals hier beschreven, zijn geen kosten verbonden.

Een screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht.

Klik hier voor meer informatie over de screeningsprocedure en of deze op jou van toepassing is.

Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring onderdeel van jouw selectieprocedure. 

Bijzonderheden

Deze vacature staat voor langere tijd open. Bij interesse adviseren wij je om niet te wachten met solliciteren tot de sluitingsdatum. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen informeren we je zo spoedig mogelijk of je voor een sollicitatiegesprek wordt uitgenodigd.

Wanneer je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden zonder officieel te solliciteren, dan is dat ook mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op via l.stoelers@amsterdamumc.nl of 020 – 444 56 35

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een dagdeel meelopen op de afdeling, na een positief resultaat zullen er twee gesprekken volgen. 

Laten we kennismaken

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Loes van Collem, teamleider CSA, via telefoonnummer: 06 – 27 28 30 47. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Lieke Stoelers , corporate recruiter, via telefoonnummer: 020 – 444 56 35 .

Je kan tot en met woensdag, 27 november 2019 solliciteren via deze link.