Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen 24-36 uur

749
Dijklander Ziekenhuis

De afdeling

Ons moderne OK-complex bestaat uit tien klinische operatiekamers waar 140 medewerkers werken. De afdeling OK is onderverdeeld in de units OK Anesthesie (anesthesie- verkoevermedewerkers en pijnconsulenten), OK Chirurgie (operatieassistenten en receptionisten), de CSA (Centrale Sterilisatie Afdeling), polikliniek verrichtingen, de polikliniek pre-operatief en pijnbestrijding en het dagcentrum. Ook de vakgroep anesthesiologie (inclusief physician assistants) maakt onderdeel uit van de afdeling OK.

De OK biedt faciliteiten (personeel, ruimten en materieel) aan medische en medisch-ondersteunende afdelingen voor het uitvoeren van behandelingen, c.q. verrichtingen met of zonder anesthesiologische hulp, zowel binnen als buiten het OK-complex. Tevens wordt het steriliseren van instrumentarium en overig materiaal en het leveren van medisch steriel materiaal met medewerking van sterilisatieassistenten verzorgd. Alle instrumenten die gebruikt worden op de operatiekamers, poliklinieken en de verloskamers e.d. worden gereinigd, gedesinfecteerd, samengesteld en gesteriliseerd op de CSA. Het team bestaat uit 14 medewerkers. Wij hebben zeer korte lijnen met de OK omdat wij ons binnen het OK-complex bevinden.

Je nieuwe baan

Het volledige mee kunnen werken in het logistieke proces rond de te steriliseren instrumenten zoals:

  • het verzamelen, ontvangen en selecteren van medische hulpmiddelen;
  • het reinigen, desinfecteren, samenstellen van sets, steriliseren en vrijgeven van steriele medische hulpmiddelen;
  • het opslaan en distribueren van steriele medische hulpmiddelen (SMH);
  • het reinigen en desinfecteren van Flexibele Endo scopen;
  • het meedraaien in de avond-, nacht- en weekend bereikbare diensten.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen van de LOI of MBO. Je bent nauwkeurig, oplettend en werkt hygiënisch. Je bent collegiaal en een teamwerker. Je beschikt over enig technisch inzicht en hebt kennis van automatisering.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving binnen beide ziekenhuizen waar veel ruimte is voor ontwikkeling en waar geen dag hetzelfde is. Wij bieden erkende bijscholingsmogelijkheden aan. Het salaris is overeenkomstig functiegroep FWG 35. De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Wij faciliteren dit door een actieve personeelsvereniging, maar bieden ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft of een fitnessabonnement. Daarnaast kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten. Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd, voor 24 – 36 uur per week.

Interesse?

Solliciteer direct online. Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Saskia Timmermans, unithoofd CSA, via telefoonnummer 0229 – 208 248 / 06 – 82495574.