Medewerker steriele medische hulpmiddelen

476
Deventer Ziekenhuis

Juist in het Deventer Ziekenhuis is Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Wist je dat we zijn gekozen tot beste werkgever.

https://www.dz.nl/Organisatie/Nieuws/Paginas/Deventer-Ziekenhuis-beste-werkgever.aspx

Ben jij een gediplomeerde MSMH en wil je werken bij de winnaar “beste leerbedrijf van Overijssel 2018” in de sector specialistisch vakmanschap?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (28 tot 36 uur per week)

De afdeling CSA

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) is organisatorisch een onderdeel van de OK en valt onder Zorggroep III (Acute en Intensieve Zorg). Het CSA team bestaat uit ongeveer 40 medewerkers. Binnen de CSA wordt er roulerend gewerkt binnen 3 clusters, zijnde cluster Reiniging / Desinfectie instrumenten en flexibele endoscopen, cluster Instrumenten en cluster Steriel magazijn. In het CSA-team heerst een prettige werksfeer die ruimte laat voor zelfstandig werken met eigen verantwoordelijkheden, eigen inbreng. Enthousiasme en goede samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en opleiden vinden we belangrijk.

Wat je gaat doen

Als medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen verzamel, reinig, sorteer, onderhoud, verpak, etiketteer én steriliseer je de gebruikte instrumenten(-sets) en andere medische hulpmiddelen. Daarna distribueer je deze. Ook reinig en desinfecteer je flexibele endoscopen van de afdeling endoscopie, urologie en KNO en voer je controles uit op de reinigings-, desinfectie- en sterilisatie- processen. Je werkt daarbij volgens onze protocollen en het kwaliteitshandboek. Daarnaast heb je een aantal administratieve taken. Je dienstrooster bestaat uit dagdiensten. Naast je reguliere werktijd wordt er roulerend gewerkt in zaterdagdiensten en bereikbaarheidsdiensten.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een sociale, zelfstandige collega, mét een diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (bij voorkeur MBO-3 niveau) met bij voorkeur een accreditatie bij de Sterilisatie Vereniging Nederland (SVN). Daarnaast:

  • werk je nauwkeuring, aan de hand van protocollen;
  • kun je goed omgaan met een variabele hoge werkdruk in wisselende situaties;
  • ben je flexibel, stressbestendig en punctueel;
  • heb je gevoel voor techniek en kennis van de huidige stand van zaken van automatisering;
  • ben je een echte teamspeler;
  • heb je geen probleem met het veelvuldig staan, tillen en vervoeren van (zware) goederen, waaronder instrumentensets.

Ons aanbod

Naast het werken in een mensgericht, innovatief ziekenhuis waar alle ruimte is voor eigen initiatief, bieden we je een baan voor 28 -36 uur per week (bij voorkeur vanaf 1 december aanstaande). De functie is ingedeeld in FWG 35. Je ontvangt een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag en we bieden aantrekkelijke regelingen. Het gaat in eerste instantie om een contract voor een jaar, waarbij er een goed uitzicht is op een vaste aanstelling.

Meer weten?

Heb je interesse in deze baan maar wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Dave Kok, Operationeel Manager CSA/Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen, via  0570-536394 of via d.kok@dz.nl. (Geen sollicitaties naar dit mailadres sturen).

Jouw baan?

Heb jij een diploma Steriele Medische Hulpmiddelen en wil je graag aan de slag in het Deventer Ziekenhuis? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link. Heb je geen diploma sterilisatie-assistent of MSMH? dan kun je helaas niet solliciteren op deze baan.

Direct solliciteren