Medewerker Reiniging & Desinfectie endoscopen

851

Aan de slag op oproepbasis in een modern ziekenhuis? Solliciteer op de vacature Medewerker Reiniging & Desinfectie endoscopen bij het Diakonessenhuis Utrecht!

Hier kom je te werken

Alle flexibele scopen van het hele Diakonessenhuis worden door zes speciaal daartoe opgeleide medewerkers Reiniging & Desinfectie per locatie centraal gereinigd en gedesinfecteerd in speciaal daartoe ingerichte ruimtes bij de afdeling endoscopie. Je valt onder de afdeling endoscopie van het specialisme Maag, Darm Leverziekten (MDL). Je bent ook zeer betrokken bij de afdelingsprocessen van de andere specialismen die flexibele scopen gebruiken (urologie, KNO, OK en longziekten). Er wordt klantgericht gewerkt met de modernste technieken. Werkprocessen worden efficiënt en effectief ingericht naar de laatste landelijke richtlijnen voor scopen.

Jaarlijks worden er op locatie Utrecht zo’n 7000 endoscopen gereinigd. Je doet dat in goed overleg met de betreffende afdelingen, zodat onze patiënten op tijd met een correct gereinigde scoop geholpen kunnen worden. Soms is dat een hele uitdaging! Aan jou de taak om dat in goede banen te leiden, samen met je collega van die dag. Geen dag is hetzelfde.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt op oproepbasis, na een gedegen inwerkperiode van circa 3 tot 4 weken in Utrecht. Daar haal en breng je de endoscopen van de verschillende poliklinieken. Je reinigt deze en plaatst deze in de desinfectoren. Als de machines klaar zijn met hun werk, plaats je de scopen in een droogkast. Voor de endoscopieafdeling van de MDL zet je vervolgens de scopen ook klaar voor het programma van de dag.

Daarnaast houdt je de werkruimtes op orde en je zorgt ervoor dat de voorraadkasten van de steriele medische hulpmiddelen aan alle wettelijke eisen met betrekking tot organisatie en hygiëne voldoen. Je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten van de afdeling (3 uur per weekend- of feestdag).

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 25 of 30 afhankelijk van ervaring en opleiding CSA-assistent of niet (Bij FWG 25 is het max €2.404,- bruto per maand en bij FWG 30 is het max € 2.534,- bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Opgeleid op MBO-niveau of een vergelijkbare opleiding aangevuld met een diploma tot sterilisatieassistent
  • Flexibiliteit in dagen waarop je werkt
  • Je kunt zorgvuldig en accuraat volgens protocol werken
  • Zelfstandigheid, maar je hebt ook een duidelijke teamgeest.

Meer weten over deze vacature? Monique Kuiper, teammanager, 088 250 9540, mkuiper@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Medewerker Reiniging & Desinfectie op oproepbasis? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Studenten die een opleiding volgen in een medische richting worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Wil je eerst ontdekken of de afdeling Reiniging & Desinfectie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.