Medewerker Centrale Sterilisatie voor 36 uur per week (100%)

475
Flevoziekenhuis medewerkers sterilisatie afdeling

Welke teamplayer komt ons team aanvullen?

­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling zijn er vacatures ontstaan voor de functie:

Medewerker Centrale sterilisatie

voor 36 uur per week (100%)

De afdeling:

De Centrale Sterilisatie Afdeling(CSA/CSR) van het Flevoziekenhuis is verantwoordelijk voor de reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen en flexibele endoscopen. De afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van het Facilitair Zorgbedrijf als zelfstandige afdeling. De afdeling heeft een klantverhouding met de OK, poliklinieken en verpleegafdelingen binnen het Flevoziekenhuis. 

De functie:

Als medewerker ben je in het bezit van een afgeronde MBO opleiding tot medewerker

Steriele Medische Hulpmiddelen, dan wel ben je bereid deze te volgen. Je kunt na je praktijkopleiding zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren. De 36-urige werkweek is verdeeld over 4 dagen van 9 uur.

Je zet je graag in om onze kwaliteit te waarborgen, je hebt een flexibele instelling en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een medewerker die reeds in het bezit is van het MBO-3 diploma MSMH.

Je werkt in een team van 14 collega’s op de CSA en 2 collega’s op de CSR. Voor deze functie wordt je ook ingezet voor werkzaamheden op de CSR, en participeer je in de bereikbaarheidsdienst voor de CSR alsmede de bereikbaarheidsdienst voor de CSA.

Voor de CSR betekent dit 1x per 6 à 7 weken en voor de CSA 1x per 12 à 13 weken. Deze dienst wordt uitgevoerd in de  weekenden en op vastgestelde feestdagen van 08:00 – 18:00 uur. Met mogelijke uitloop tot einde van de aangevraagde werkzaamheden.

Het profiel:

Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen, dan wel de bereidheid deze te volgen bij één van de aangesloten ROC opleidingscentra.
  • Ervaring met het verwerken van flexibele endoscopen en het in bezit hebben van het trainingscertificaat van Olympus of vergelijkbare training.
  • Nauwkeurigheid, stressbestendigheid en oplettendheid zijn vereisten

Verder:

  • Zijn gevoel voor systematiek en hygiëne onderdeel van je kwaliteiten.
  • Lever je een positieve bijdrage aan het werkklimaat op de afdeling.
  • Heb je een klantgerichte en service verlenende instelling.
  • Heb je een goede lichamelijke conditie vanwege het langdurig staan en tillen van zwaar instrumentarium en het transport hiervan. 

Wij bieden:

Een afwisselende baan met diverse werkzaamheden binnen een veilige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,– op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Patrick Luijendijk, senior CSA, bereikbaar op 036 – 868 9846 of via pluijendijk@flevoziekenhuis.nl , of via de afdeling HR van het Flevoziekenhuis.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 20 juli 2018 tegemoet via deze link onder vermelding van vacaturenummer 2018-242.

De selectiegesprekken zijn gepland op woensdag 25 en donderdag 26 juli 2018.

Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten?