Medewerker Centrale Sterilisatie

952
Zaans Medisch Centrum

Voor de afdeling Centrale sterilisatie zijn wij op zoek naar een Medewerker Centrale Sterilisatie (gediplomeerd).

Medewerker Centrale Sterilisatie, voel je welkom in het Zaans Medisch Centrum!

Een glijbaan voor kinderen én volwassenen in de lichte ontvangsthal, een vleugel bij de entree die iedereen kan bespelen, en een Zorgboulevard met winkels, cafés en een restaurant. In het nieuwe Zaans Medisch Centrum zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom en thuis voelt. We zetten graag dat stapje extra – niet alleen voor onze patiënten en bezoekers, maar ook voor onze medewerkers.

Dat merk je bijvoorbeeld meteen aan de werksfeer. We bieden een prettige werkomgeving, waar iedereen informeel en professioneel met elkaar samenwerkt. En heb je iets op je hart, dan is het prettig om te weten dat je collega’s altijd een luisterend oor bieden.

Welkom op onze OK!

Als je als Medewerker Centrale Sterilisatie een andere werkomgeving zoekt, kun je maar beter gaan voor een ziekenhuis met een hypermoderne OK. Op onze 6 operatiekamers, 4 poliklinische OK’s en de holding/recovery met 22 bedden zorgen we jaarlijks met 55 fte’s voor onze patiënten. Variatie in je werk is gegarandeerd: we hebben alle snijdende specialismen in huis, behalve cardio- en longchirurgie. Net als in het hele Zaans Medisch Centrum werken we ook op de OK volgens de lean-managementfilosofie: vanuit het perspectief van onze patiënten kijken we hoe we onze kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency kunnen verbeteren. En die ruimte voor verbetering is er: denk je graag mee over hoe we onze processen kunnen optimaliseren? Dankzij de open sfeer en korte lijnen worden je ideeën gehoord en serieus gewogen.

Voor de Medewerker Centrale Sterilisatie die meer wil

Als Medewerker (centrale) sterilisatie ben je belast met het reinigen, controleren, (de)monteren, ontsmetten en steriliseren van medische hulpmiddelen en het samenstellen en verpakken van instrumentensets. Je signaleert benodigde reparaties en verricht indien nodig klein onderhoud aan medische hulpmiddelen. Verder verricht je transportwerkzaamheden van en naar afdelingen, zet je het te gebruiken instrumentarium klaar voor het OK-programma en handelt in overleg met de programmacoördinator OK spoedprocedures af. Je beheert voorraden en plaatst bestellingen en levert een bijdrage aan het opstellen van protocollen.

Je begrijpt dat sommige dagen anders lopen dan verwacht. Gelukkig kun je snel schakelen en laat je je niet zo snel uit het veld slaan. Samen met je collega’s vorm je een team en zorg je ervoor dat de klus wordt geklaard.

Wat we nog meer vragen:

  • diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen
  • goede communicatieve vaardigheden
  • je bent flexibel en leergierig ingesteld

We zien graag dat je blijft

Als het om de arbeidsvoorwaarden gaat, hanteren we uiteraard de cao Ziekenhuizen. Werk je fulltime (36 uur per week), dan verdien je maximaal € 2.665,- bruto per maand (FWG 35), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Parttime werken (vanaf 24 uur per week) kan ook.

Je bent meer dan welkom

Kennismaken met deze fijne werkplek dicht bij huis? Kom eens langs voor een kennismaking en een goed gesprek. We leiden je daarna graag rond op de OK en de CSA en stellen je voor aan je toekomstige team. Ook hoor je alles over hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

  • Bel Karin Zilver, Hoofd OK, op (075) 650 70 95.
  • Direct solliciteren? Regel het snel via deze link.
  • Goed om te weten: een pre-employment screening maakt deel uit van de selectieprocedure.