Máxima MC | Leerling Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (32-36 uur)

Zie jij het als een uitdaging om Máxima MC elke dag weer van schoon en steriel medisch instrumentarium te voorzien? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en wil je zorgen dat behandelingen en operatieve ingrepen veilig en goed verlopen?

Vacature details

  • LocatieVeldhoven-Eindhoven
  • Aantal uren32 – 36

Jij zorgt voor

  • De reiniging, het desinfecteren en steriliseren van diverse medische instrumenten. Ook het (innovatieve) robot-instrumentarium hoort daarbij.
  • De controle medisch van instrumenten op functionaliteit. Dezes verpak en registreer je. Je zorgt er voor dat alles kloppend is en dat een operatienet weer de juiste aantallen en inhoud bevat.
  • Desinfectiewerkzaamheden van flexibele endoscopen op een endoscopieafdeling.

Elke dag is anders, je wordt op diverse werkplekken ingepland en elke werkplek heeft een eigen taak-functieomschrijving. De ene dag houd je je bezig met de reiniging van flexibele scopen, de andere dag met orthopedisch instrumentarium. Weer een ander moment zorg je voor het oogheelkundig instrumentarium (dat heel fijntjes is) of juist voor de grovere boor- en zaagapparatuur.

Het opleidingstraject
Wij bieden je een leer-werkplek binnen onze centrale sterilisatieafdeling (CSA) in combinatie met een gerichte tweejarige opleiding (BBL-niveau 3), verzorgd door het Summa College in Eindhoven. De opleiding start op meerdere momenten per jaar. Na aanname word je zo spoedig mogelijk aangemeld voor de opleiding. Tijdens het opleidingstraject ga je één dag per week naar school en werk je drie of vier dagen per week op onze afdeling. MMC betaalt de kosten van de opleiding. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkopleider/werkbegeleider.

Lees de volledige vacature en solliciteer direct!