FYEO | CSA-medewerker M/V

188
FYEO
Thuis bij FYEO

Iedereen die bij FYEO werkt weet als geen ander dat ogen een kostbaar bezit zijn en dat goed zien alles waard is. Onze uitdaging is er samen voor te zorgen dat we onze cliënten helpen om van hun bril of contactlenzen af te komen. Best spannend zo’n behandeling, daarom bieden we tijdens dit traject alle comfort aan onze cliënten. Ditzelfde comfort bieden we ook aan onze medewerkers, zij zijn tenslotte de belangrijkste voorwaarde voor ons succes. Liefde en passie voor het vak en genieten van het werk zijn belangrijke drijfveren binnen ons team. Thuis bij FYEO noemen we dat. Werk je mee?

Voor onze kliniek in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren en zorgvuldige:

CSA-medewerker M/V

(27 – 40 uur)
Wat ga je doen?

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen ben je een belangrijke spil op de centrale sterilisatieafdeling (CSA) en daarmee essentieel binnen het operatieproces.

Jouw grootste uitdaging en verantwoordelijkheid ligt in het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische hulpmiddelen. Jij bent samen met de andere CSA-medewerkers dé expert die de centrale sterilisatieafdeling veilig en volgens de juiste protocollen beheerst. Je voert controles uit en stelt de sets samen.

Dankzij jouw deskundigheid, ruime ervaring en gestructureerde toewijding zijn de ingeplande chirurgische ingrepen mogelijk. Dat is een flinke verantwoordelijkheid, maar wel één die jij bewust en vol zelfvertrouwen uitvoert. Jouw professionele werk zorgt er bovendien voor dat de medisch specialisten en het OK-team op jouw expertise kunnen bouwen.

IJzersterk teamwerk dus. Maar als hecht teamspeler sta je te popelen om bij te dragen aan de geoliede machine die de OK is. Je enthousiasme werkt aanstekelijk om iedere werkdag met veel plezier aan de slag te gaan. Altijd vanuit de visie dat cliënten op nummer 1 staan.

Je zet je dagelijks in voor:

 • Reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische hulpmiddelen
 • Zelfstandig en nauwkeurig de sterilisatierichtlijnen handhaven
 • Een goede samenwerking met medisch specialisten en OK-team
 • Voorbereidingen treffen voor de OK
 • Logistieke taken rondom de OK
 • Bijdragen aan een professionele en plezierige werkomgeving
 • Verbeteren van structuren om behandelingen op een hoog niveau te houden
Hier zijn wij naar op zoek

Je bent een gediplomeerd en ervaren persoon die specialistisch werk van steriele kwaliteit kan leveren.  

Vanzelfsprekend ben je een kei in je vakgebied. Je houdt je uiteraard aan alle protocollen. Je bent in staat om zelfstandig, zorgvuldig en gestructureerd te werken. Je beheerst het sterilisatieproces in alle facetten van A(fdeling) tot en met Z(eer grondig).

Je toont overtuigend je professionele werkmentaliteit, een natuurlijke staat-van-zijn die bij anderen vertrouwen en rust opwekt.

Daarbij voel je je thuis in een informele cultuur. Collega’s benader je vanzelfsprekend met respect en een open blik, waardoor het teamgevoel floreert. Je hebt oog voor kwaliteit en je weet deze moeiteloos te integreren in je omgeving.

Onder alle omstandigheden blijf je gefocust, je laat je niet snel van de wijs brengen. Je bent hartelijk en professioneel, je schakelt snel indien nodig. Dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en gevoel voor samenwerking, schakel je makkelijk en op professionele wijze binnen het team.

Werktijden worden in onderling overleg bepaald wordt je rooster gemaakt. Er zijn geen nacht- of oproepdiensten.

Daarnaast zijn we constant op zoek naar procesoptimalisatie en ook daar kan jij je toegevoegde waarde laten zien. Je signaleert niet alleen knelpunten, maar je initieert, overlegt, coacht en lost op, altijd op een plezierige en respectvolle manier.

Even samenvatten waar wij blij van worden:
 • Diploma medewerker steriele medische hulpmiddelen
 • Affiniteit of ervaring met instrumentarium voor oogbehandelingen is een pre
 • Nauwkeurig, oplettend en hygiënisch werken
 • Flexibel en verantwoordelijk
 • Een plezierige persoonlijkheid
Wat bieden wij jou?

Iedereen floreert in een inspirerende en open werkomgeving. Daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt. Wij werken graag met én voor elkaar en besteden veel aandacht aan het vieren van mooie bijzondere momenten, zoals verjaardagen en behaalde successen.

Daarnaast krijg je ook nog:

 • Een uitstekend salaris
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Deelname aan de pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km (ongelimiteerd)
 • En niet te vergeten… echt goede koffie en dagelijks vers fruit
Ben je enthousiast?

Heb je een vraag, bel Lotte van Buul, HR business partner op 06 19 58 52 10.  Direct enthousiast? Stuur een e-mail met je CV met foto en motivatiebrief naar vacature@fyeo.nl. Wacht niet te lang, want zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie niet op prijs gesteld. Bedankt voor je begrip!

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.