Bergman clinics arnhem

Bergman Clinics – Arnhem | Logistiek medewerker OK

Jouw steentje bijdragen aan het bieden van de perfecte zorg voor de cliënten van Bergman Clinics in Arnhem, dat is waar jij je dagelijks voor inzet. Als positieve en servicegerichte logistiek medewerker OK ben je een belangrijke collega om de logistieke processen rondom de operaties op deze afdeling goed te laten verlopen. Spreekt jou dit aan? Lees dan gauw verder!

Wat ga je precies doen?
Wij willen elke dag onze medische dienstverlening beter maken en de cliënt centraal stellen. Natuurlijk draag jij daar ook aan bij. Jij gaat verschillende werkzaamheden uitvoeren voor de OK in Arnhem. Het is belangrijk dat je secuur werkt en overzicht houdt aangaande het logistieke proces, dat materialen op tijd aanwezig zijn en voor het proces gereed staan. Je borgt de hoogwaardige kwaliteit en veiligheid van de afdeling door te werken volgens de afgesproken kwaliteits- en veiligheidseisen en –instructies. Vanuit jouw ambitie zie jij altijd mogelijkheden om het nog beter te kunnen doen en denk je pro-actief mee. Tot jouw kerntaken behoren:

  • Het totale pre-operatieve proces op de OK. Indien je in het bezit bent van een logistiek medewerker OKC-diploma/certificaat ben je ondersteunend in de opdekruimte
  • Overzicht houden op verschillende materialen/goederenstromen en anticipeer je bij incidenten
  • Je doet verbetervoorstellen voor het logistieke proces op het OK-centrum en komt met ideeën om te verbeteren
  • Klaarzetten en aanvullen van materialen en middelen op de juiste plek, zowel binnen als buiten de OK
  • Het borgen en verbeteren van de kwaliteit op OK
  • Daarnaast voer je bestellingen uit, en beheer je de (steriele) opslag in de magazijnen

Voor wie en waar ga je werken?
Je gaat werken bij Bergman Clinics | Bewegen in Arnhem waar patiënten terecht kunnen voor een scala aan klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Sinds juli 2022 zijn wij gehuisvest in een nieuwe kliniek in Arnhem met diagnostisch centrum. In onze kliniek werken gedreven neurochirurgen en orthopedisch chirurgen met subspecialisaties in rug- en nekchirurgie en de voet enkel, knie, heup en schouder. Wij streven naar een one-stop-shop principe; vervolgonderzoeken vinden dan ook vrijwel altijd direct na een poli-afspraak plaats. Patiënten worden door deze werkwijze snel geholpen en dankzij de begeleiding door een professioneel team aan specialisten zorgen we er eveneens voor dat onze patiënten zo snel mogelijk weer op de been zijn!

Werken bij Bergman Clinics is werken bij een van de leidende organisaties in superspecialistische planbare medische zorg in Nederland. Wij willen kwalitatieve planbare medische zorg betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen. Met ruim 2000 bevlogen professionals verdeeld over meer dan 70 kleinschalige focusklinieken maken we onze zorgverlening daarom elke dag beter. Nog efficiënter. Nog slimmer. Nog persoonlijker. Zo bouwen we samen aan de duurzame zorg van de toekomst. En helpen we elkaar het beste uit onszelf te halen. Want werken bij Bergman Clinics, daar word je beter van.

Lees de volledige vacature en solliciteer direct!