Teamhoofd CSA 32-36 uur per week

186
St. Antonius Ziekenhuis vacature

Nieuwegein | Utrecht | Woerden

Functioneren als vliegende keep over 3 locaties waarin je samen met je collega locatie teamhoofden het CSA team in zijn kracht weet te zetten binnen een sterk veranderende omgeving. Dat is de uitdaging waar je als teamhoofd CSA van het St. Antonius Ziekenhuis voor staat. Heb jij alles in huis om dit te realiseren? Dan willen we jou graag leren kennen.

Jouw nieuwe uitdaging

Teamhoofd zijn op de afdeling CSA betekent optreden als motivator, medewerkers in hun kracht kunnen zetten, maar ook waar nodig direct sturend zijn en (impopulaire) maatregelen durven te nemen. Jouw uitdaging voor 2018 bestaat uit het stroomlijnen en verbeteren  van de processen van de verschillende locaties met als doel om tot één duidelijke proces te komen. Je bent veel op de werkvloer te vinden om niet alleen beeld te krijgen van de verschillende processen, maar ook om de medewerkers te coachen en op te leiden in de vernieuwde werkwijze. Je levert een bijdrage aan de samenwerking binnen de teams en bent een verbindende factor tussen de  locaties. Elke locatie heeft zijn eigen Teamhoofd en jij functioneert als vliegende keep. Je vervangt een teamhoofd waar nodig. Daarnaast komen een aantal verantwoordelijkheden die nu nog bij de andere teamhoofden liggen voor vast bij jou te liggen.  Door jouw rol als teamhoofd excellent te vervullen ben jij in staat om alle medewerkers te laten excelleren. Een behoorlijke uitdaging, maar je staat er niet alleen voor! Samen met je collega teamhoofden en het afdelingshoofd gaan jullie de uitdaging aan voor het verder professionaliseren van de afdeling CSA.  Kortom, een baan waar mooie uitdagingen op je wachten! 

Aangenaam

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren. Zo werken wij dagelijks aan onze missie: Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least: onderzoeksbureau TEI heeft het St. Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

Jouw werkplek

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) maakt deel uit van het OK/IC-Centrum en is verantwoordelijk voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten. Wij vervullen een dienstverlenende functie voor de operatie-, onderzoek- en behandelafdelingen binnen het St. Antonius Ziekenhuis verdeeld over 3 locaties. Onze afdeling is van groot belang voor het ziekenhuis, zonder goed instrumentarium kan er niet geopereerd worden. Onder het motto: “samen maakt top”  zijn we met elkaar voortdurend bezig om onze dienstverlening en onze samenwerking te verbeteren. We begeleiden ook medewerkers steriele medische hulpmiddelen in opleiding.

Jij brengt mee

Om teamhoofd te zijn op de afdeling CSA moet je dus wel wat in je mars hebben! Je bent een stevige persoonlijkheid die gericht is op  procesmanagement en verandermanagement. Als geen ander zie je snel de overeenkomsten en verschillen binnen de verschillende teams in werkwijzen en procedures. Je creëert een cultuur van ‘continu verbeteren’ onder andere door het eigenaarschap van medewerkers verder te vergroten en inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten Vanuit jouw persoonlijke visie op leiderschap ben je in staat medewerkers te motiveren en te verbinden in een veranderende omgeving. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je elkaar aanspreekt op gedrag en je schroomt ook niet om dat te doen en tegelijk sta je ook open voor feedback vanuit de medewerkers. Je werkt resultaatgericht om het beste eindresultaat te behalen. Hierbij hoort ook dat je je handen uit de mouwen steekt waar nodig. Je hebt oog voor de kwaliteit van de medewerkers en jouw sensitiviteit zet je in om te weten wat er leeft op de afdeling en om eventuele weerstand voor verandering om te buigen. Jouw gezonde dosis humor en relativeringsvermogen helpen jou om elke dag weer vol energie aan de slag te gaan.

Om ons nieuwe teamhoofd CSA te worden, heb je in elk geval;

  • Minimaal 2 a 3 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in het bezit van een management opleiding.
  • ervaring op de CSA is een pre.

Jij verdient óók het beste;

  • een zelfstandige baan vol afwisseling in een topklinisch ziekenhuis waar je volop mogelijkheden hebt om je persoonlijk te ontwikkelen
  • een contract voor 32 – 36 uur per week;
  • een salaris van minimaal €2.290 en maximaal €3.421 bruto per maand (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen)
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness- of ‘bring your own device’ -regeling;
  • deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’;

Informatie

Wil je meer weten over jouw rol als Teamhoofd CSA? Neem dan contact op met Teun Gerritsen, afdelingshoofd CSA/SRD, telefoon: 088-3206652.

Sollicitatie

Stroop jij je mouwen op voor deze functie? Stel jezelf dan snel aan ons voor in een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv. Je kunt tot 31-03-2018 hier solliciteren. De gesprekken vinden plaats in week 15 en 16.

Een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de sollicitatie procedure.