Gediplomeerd Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen m/v

1034
Clinium vacature

Clinium Amsterdam

Clinium BV
Clinium is een private onderneming die zich specialiseert in het steriliseren van medisch instrumentarium en daarnaast neemt Clinium de OK-Logistieke taken uit handen van haar klanten. Dit doet zij voor een grote verscheidenheid aan klanten en vanuit 5 verschillende locaties. Medio april 2018 zullen we met het gehele bedrijf gaan verhuizen naar een gloed nieuw pand met daarin de meest moderne CSA van Nederland, welk ons in staat zal stellen om het proces optimaal in te richten en uit te voeren. Een mooie uitdaging voor ons allemaal.

Afdeling
Bij Clinium Amsterdam worden alle instrumenten die gebruikt worden op de operatiekamers, poliklinieken, behandelkamers en verloskamers gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd, en volgens vaste levertijden en op aanvraag getransporteerd naar de verschillende ziekenhuizen en klinieken. De afdeling heeft een tea m van ongeveer 35 medewerkers en werkt voor 40 verschillende klanten, ziekenhuizen en privé klinieken.

Functie-inhoud
Je zorgt voor de reiniging, desinfectie, sterilisatie en samenstelling van een breed assortiment medische hulpmiddelen. Je werkt afwisselend bij het reinigen, inpakken, controleren en klaarzetten in de expeditie ruimte. De werkzaamheden zijn volgens een vast rooster op verschillende tijden van de weekdag (dag-, avond en nachtdienst) en in de weekenden. Tevens biedt Clinium de mogelijkheid om op termijn door te groeien in de OK-Logistiek.

Functie-eisen
Je hebt MBO werk- en denkniveau en de opleiding tot Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen gevolgd en succesvol afgerond. Je kunt zelfstandig en op een verantwoordelijke manier je werkzaamh eden verrichten. Je bent nauwkeurig, oplettend en hebt gevoel voor hygiëne. Je stelt je flexibel op en je beheerst de Nederlandse taal goed. En daarnaast ben je ervaren en behendig met het gebruik van een track & trace systeem.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een dienstverband voor 36 – 40 uur per week. Van toepassing is de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 35 van de ziekenhuis CAO
(laatste versie). Hoogte van inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Informatie en sollicitatie
Wens je meer informatie of wil je solliciteren, bel of e-mail dan met Mike Arends, Productie Leider Clinium Amsterdam: m.arends@clinium.nl.